Honda modeller

honda crv

Honda CR-V Hybrid

Splitter nye CR-V Hybrid reagerer raskt, er drivstoffeffektiv og ligger som støpt på veien. Det intelligente og svært avanserte drivverket  leverer en sømløs kjøreopplevelse. 
Honda CR-V er tilgjengelig med et utvalg av motorer og girkasser - inkludert en ny 1.5 VTEC TURBO – og alle er bygd for ytelse. 

Honda HR-V

En allsidig SUV med sportskupestyling og klasseledende, romslig interiør.  Denne lette og kompakte sports-coupe stylede SUV’en kommer med to slagkraftige motorvarianter: den responsive 130PS 1,5 i-VTEC bensin eller den effektive 1,5 VTEC TURBO, 182PS-motor. Den er jevn,  kraftig og med et valg av 6-trinns manuell eller 7-trinns CVT-girkasse – ekte kjøreglede med spenning. 

honda jazz

Honda Jazz

Honda Jazz har et friskt og nytt utseende som både er tøft og  selvsikkert. Bilen har en drivstofføkonomisk 1,3 liters i-VTEC-motor –  og valget mellom en sportslig 6-trinns manuell girkasse og en myk  7-trinns CVT-automatgirkasse – og et komfortabelt og forbløffende  romslig interiør. 

Honda Civic 5-dørs

Vi har totalfornyet 5-dørs Honda Civic. Det er en førerbil som leverer  spennende turboladet ytelse med et utvalg av 6-trinns kasse eller  7-trinns CVT overføring.  
Femdørs Civic er bygget med et lettere og stivere chassis som gir en  engasjerende kjøretur. Den har to bensinmotorer med turbo samt. Du kan  velge om du vil ha manuelt gir eller automatgir på begge. 

Honda Civic 4-dørs Sedan

I denne slankere og mer sporty utgaven er Honda Civic mer sofistikert enn noensinne. Den er romslig og komfortabel, yter over all forventning og kan skilte med en lang rekke sikkerhetsfunksjoner.